Proteinella 400g, PAKET 3+1

177,00kn

Paket ukusnih namaza od lješnjaka i kakaa sa dodatkom proteina, koji ne sadrže šećer i palmino ulje.

  • Zdrava verzija kreme od lješnjaka
  • Ne sadrži palmino ulje
  • Ne sadrži šećer
  • Obogaćeno proteinima

Za Vas smo pripremili ukusni Paket Proteinella 400g 3+1 gratis po posebnoj cijeni od 177,00 kn.

Za 3 kupljena namaza Proteinella 400g, 1 namaz Proteinella 400g dobivate gratis.

 

Proteinski namaz s lješnjakom i čokoladom.

Proteinella je obogaćena izolatom proteina sirutke bez dodanog šećera.

Sadržaj šećera (svega 6,6 g na 100 g) dolazi od samih sirovina korištenih u proizvodnji.

Maltitol* koji sadrži Proteinella, zapravo je šećerni alkohol s kalorijskom vrijednošću oko 70% nižom od običnog šećera. Veliki plus malitola je u pola niži glikemijski indeks od saharoze, što znači da se ne povećava razinu šećera u krvi, kao konzumni šećer. Proteinella je stoga pogodna kako za slatkoljupce tako i za dijabetičare. Masti iz Proteinelle su zastupljene u proporcionalnim količinama uglavnom iz lješnjaka, kakaa i kokosovog ulja. Ove zdrave masnoće sadrže prirodne antioksidanse i vitamine. Naša Protinella ne sadrži palmino ulje.
* Maltitol je šećerni alkohol koji se koristi kao zaslađivač. On ima oko 75-90% slatkoće saharoze (konzumnog šećera) uz gotovo identična svojstva, izuzev karamelizacije. Koristi se kao zamjena za šećer jer ima manju kalorijsku vrednost, ne doprinosi raspadanju zuba i u manjoj mjeri utiče na nivo krvne glukoze. Osim toga, to ne uzrokuje propadanje zuba dio tog alkoholnog šećera ne apsorbira se u krv. Također sadrži vlakna koja usporavaju apsorpciju šećera i tako dalje usporavaju povećanje šećera u krvi. Pogodan je za dijabetičare.

Probali smo Proteinellu.
Usporedili smo okus i svojstva ovog proizvoda te možemo čak reći da se okus i sastav mogu natjecati i s najpoznatijim namazima. Još jedna zanimljiva značajka koju smo primijetili bio je osjećaj sitosti čak i nakon male količine, što je veliki plus, nismo jeli previše a guštali definitivno jesmo.
Svakako preporučujemo iz osobnog iskustva. Ako tražite izvrsnu zamjenu za slatkiše, švedska Protinella će zadovoljiti sva vaša očekivanja.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Proteinella 400g, PAKET 3+1”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *